Skip to content
Codex Biblioteca online Intraweb Unicum Moodle
arts education

Els dies 14 i 15 de desembre de 2023 va tenir lloc l’assemblea anual d’ACESEA (Asociación Española de Centros Superiores de Enseñanzas Artísticas) celebrada a la seu de l’ESMUC de Barcelona.

ACESEA aplega prop de 70 centres de l’estat espanyol on s’imparteixen estudis superiors de Música, Dansa, Art Dramàtic, Disseny, Ceràmica i Conservació i restauració de béns culturals.

Enguany, a més de l’assemblea anual , es van celebrar unes jornades sobre equitat, diversitat i inclusió, a les quals van assistir membres de l’equip directiu, professorat i alumnat d’aquests centres. Per part de l’ESCRBCC hi van assistir Miquel Mirambell, director de l’ESCRBCC i vocal de la junta directiva d’ACESEA, Ruth Sadurní, professora i responsable de coeducació a l’ESCRBCC, i Gala Mironiouk, estudiant de l’ESCRBCC.

Durant les jornades es van presentar com afronten diversos centres europeus i espanyols l’equitat, la diversitat i la inclusió en les seves institucions: Acadèmia de Belles Arts de Viena, Acadèmia Willem de Kooning de Rotterdam, Musikene de Donostia, Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló, Berklee Valencia i Institut del Teatre.

Back To Top