Skip to content
Codex Biblioteca online Intraweb Unicum Moodle

El dimecres 18 de setembre de 2019 ha tingut lloc a la sala d’actes de l’ESCRBCC l’acte de presentació del Títol Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de quatre anys de durada adaptat a l’Espai Europeu d’Educació Superior, amb la presència de l’equip directiu i del professorat del centre.

Enguany s’han matriculat 140 estudiants repartits de la següent manera: 33 a primer curs, 38 al segon curs, 29 a tercer curs i 40 a quart curs. Cal recordar que a l’ESCRBCC s’hi imparteixen 4 especialitats i que la ràtio és de 10 estudiants com a màxim per a cada especialitat.

Durant l’acte s’ha fet una sessió informativa sobre diversos aspectes organitzatius del centre, així com sobre el programa de mobilitat Erasmus.

El proper 30 de setembre arrencarà la primera edició del Màster de Conservació i Restauració de Patrimoni Fotogràfic amb 15 estudiants matriculats, així com la sisena edició del curs d’adaptació de l’antiga titulació de tres anys a l’actual de quatre anys amb 11 estudiants matriculats.

Back To Top