Skip to content
Codex Biblioteca online Intraweb Unicum Moodle

El dijous 15 d’octubre de 2020 va tenir lloc a la sala d’actes de l’ESCRBCC la presentació del número 19 de la revista Unicum, davant de públic reduït i en línia, a causa de la situació provocada per la COVID-19.

L’acte va ser presentat per Verónica Ramírez, directora de la revista Unicum, i per Miquel Mirambell, director de l’ESCRBCC, i va comptar amb una conferència sobre la restauració i estudi de les pintures murals de l’església de Sant Climent de Taüll a càrrec de la Dra. Mercè Marquès i Balagué, conservadora-restauradora de béns culturals, especialista en pintura mural, de cavallet i elements arquitectònics. La conferència correspon a un dels articles publicats a la revista.

A més d’aquest estudi, la revista compta amb quatre articles més redactats per Ariadna Olivé i la Dra. María Dolores Díaz de Miranda, pel Dr. Àlex Prunés, per Ruth del Fresno-Guillem i per Ana Galán. Finalment, s’inclouen quatre articles elaborats a partir dels treballs finals de quatre estudiants de l’ESCRBCC del curs 2018-2019: Lorena Andino Pol, Soraya Fernández Sevillano, Sara Hernández Zárate i Lorena Soria Iñíguez. Així com, un recull de les notícies i esdeveniments destacats que van tenir lloc a l’ESCRBCC durant el curs 2019-2020.

En la fotografia es pot veure a la Dra. Mercè Marquès i Balagué en el moment de signar en el llibre d’honor de l’ESCRBCC, just després d’haver impartit la conferència.

Back To Top