Skip to content
Codex Biblioteca online Intraweb Unicum Moodle

Durant el curs 2022-2023 l’estudiant Betsy Curiel ha cursat el Màster de Conservació i Restauració de Patrimoni Fotogràfic a l’ESCRBCC, de manera que ha realitzat les pràctiques al Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de Girona. Durant les pràctiques ha intervingut un àlbum familiar i ha redactat el Treball Final de Màster. Fruit de tota aquesta feina, la Betsy Curiel va fer una conferència titulada “Història d’un àlbum familiar. Fotografia i societat a la Girona del segle XX” el 22 de juny de 2023 a l’Arxiu Municipal de Girona i, posteriorment, es va publicar un article al diari El Punt Avui el dia 24 de juliol de 2023 amb el títol: “Els tresors de l’àlbum familiar”.

Ha estat un magnífic exemple de col·laboració entre institucions i també de transferència de coneixement de l’ESCRBCC vers la societat. Podeu consultar la conferència i l’article al següent enllaç:

https://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/2315938-els-tresors-de-l-album-familiar.html

A la fotografia es pot veure l’estudiant Betsy Curiel i la propietària de l’àlbum Rosa Maria Roqueta (Fotografia: Arxiu Municipal de Girona. G.B.)

Back To Top